Populære indlæg

tirsdag den 4. januar 2011

Svigtet ægtemand knivdræber hustrus nye kæreste

Khun Sutang, 42, vænnede sig aldrig til, at hans hustru Khun Atsamee, 35, bad ham om at finde ud af noget andet, samtidigt med at hun selv fandt sig en ny mand, Khun Atsamee, 35.

Gang på gang, opsøgte den svigtede ægtemand det ny forelskede par, og hver gang opstod der ballade. Simpelthen fordi de to mænd ville noget forskelligt med den kvinde, som de begge holdt af.

Mandag eftermiddag, havde den forsmåede ægtemand så taget en kniv med på besøg i parrets lejlighed i Nahlua Road Soi 14 / 2, skriver PDN.

De to mænd konfronterede hinanden, hvem sagde hanekyllinger?, en kniv kom frem, og fem seks knivstik senere lå hustruens nye kæreste på gulvet.

I princippet var han død, som en sten.

Naboer tilkaldte politi og redningsfolk.

Politiet kom tidligt nok til at fange den knivstikkende og forsmåede ægtemand, mens redningsfolkene kom for sent til at redde et menneskeliv.

Khun Sutang er nu i politiets forvarring. Tiltalen kan der vel ikke rigtig være nogen tvivl om. Fem seks knivstik kan ikke tage fejl. Den svigtede ægtemand ville have sin kone tilbage. Koste hvad det ville.

Lige nu ser det så ud til, at den første regning på overdreven brug af kniv, kommer til at lyde på et dusin års fængsel, måske mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar