Populære indlæg

onsdag den 1. juni 2011

Bali's økologiske paradishave

Bali Safari og Marine Park (BSMP) har iværksat et aktivt program med miljøundervisning. Programmet er velegnet for familier med børn, som besøger paradisøen.


Baggrunden er at introducere tanken om økologi til de yngre, både lokale uge, og yngre turister, så de får en bedre forståelse af den store verden.

Wendy Husband, som er uddannelses og vedligeholdelsesmanager hos BSMP udtalte til lokale medier på Bali:

"Undervisningen omkring truede dyrearter bliver gennemført, så de unge føler sig underholdt, men også så de samtidigt for en begejstring og en viden om naturen og de truede dyrearter. Dermed håber vi på, at vi kan give de unge en bedre bevidsthed når det gælder om at beskytte og bevare naturen”.

Baseret på den filosofi, at uddannelse skal være sjov, har BSMP skabt "Grøn Safari Kampagnen", som omfatter et program med opdræt af truede dyrearter i fangenskab. Ikke mindst fuglearten Bali Starling stære.

Taman Safari Indonesien Group, der opererer parker i Bali, Øst Java og Bogor, Vest Java - BSMP har med succes rejst og udgivet 50 Bali stære tilbage i naturen i West Bali National Park.

Wendy Husband udtalte desuden, at den grønne Safari kampanges mål for at øge miljøbevidstheden, således at besøgende vil leve et "grønnere og mere miljøvenligt" liv efter et besøg i parken.

Emneord: bali, ferie med børn, safari park, oplevelse,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar