Populære indlæg

mandag den 13. juni 2011

Politiet anholder politiet

To grænse-politifolk blev arresteret af Banglamung Politi sent torsdag aften, efter at de blev beskyldt for at bruge kriminelle metoder, da de ransagede butik fyldt mobiltelefoner.

En gruppe på 6 mænd, alle menes at være politifolk, og det formodes at de alle var bevæbnet med pistoler, trængte ind i " “Wish Mobile Shop” i Soi Siam Country Club, hvorefter de fik meget travlt med at samle (beslaglægge) mobiltelefoner.
Medarbejderne i butikken mente med god ret, at de seks politifolk manglede en dommerkendelse.
Ejeren af forretningen, Khun Tawich 48 år, hævder mændene trådte ind i hans forretning uden at vise nogen form for legitimation.
To af de anholdt kunne dog, på politiet anmodning fremvise legitimation, som beviste at de var ansat hos grænsepolitiet.
Den nænmeste grænse er til Cambodja, flere timers kørsel væk, så hvad lavede de to fyre i den butik i det østlige Pattaya?
Da butiksejeren og medarbejderne ikke var specielt samarbejdsvillige, måske havde de ikke lyst til at miste deres lagerbeholdning af mobilos, trak politifolkene deres våben.
Folk er jo nysgerrige, sådan er det også i det østlige Pattaya, folk strømmede til, hvor efter politifolkene begyndte at flygte.
De to anholdte embedsmænd, politi sergent Major Jamlong og politiet sergent Major Sakchai hævdede, at de først trak deres pistoler, da de tilstrømmende lokale beboere begyndte at true dem.
Men de nysgerrige fik noget for deres indsats. Når de bliver gamle en vakker dag, kan de vippe deres børnebørn på deres gamle udslidte knæ, og fortælle om den gang rigtige legale politifolk arresterede rigtige politifolk.
Butiksejeren har dog besluttet, at han ikke vil gå videre med sagen.
Det kan der være mange grunde til. Mobil telefoner der sælges rundt omkring, er tyvegods.
Kun et gæt, men...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar