Populære indlæg

torsdag den 2. juni 2011

Thai-mand overlever natklub besøg - blev fundet bevidstløs på vejbane

En mand hvis efternavn kan oversættes direkte til: "vil flygte fra katastrofe" anede ingen uråd, da han gik hjem efter et natklub besøg. Og flygte, nej glem alt om det. Sikken en dejlig aften. Livet var herligt.
Rigtigt nok. Altså indtil manden blev overfaldt på den mest bestialske måde, hvorefter han blev efterladt ved vejkanten i Thalang, så han efter forbrydernes mening kunne dø som han havde fortjent.
Da det lokale redningskorps ankom til gerningsstedet lige efter midnat, fandt de den 33-årige Khun Wiwat Khongrodpai, liggende på vejen til Pa Khlok.
En blodig metalstang, og et stykke træ blev fundet i nærheden, skriver lokale medier.
På trods af et gabende sår i hovedet, og mange andre sår kroppen, lykkedes det alligevel redningsfolkene at genoplive manden, hvorefter de fik ham til akut behandling på Thalang Hospitalet.
Voldsofferet er en bygningsarbejder, som oprindeligt er fra Nakhon Ratchasima.
Khun Wiwat fortalte senere at han havde haft en glad aften på en karaoke bar i nærheden, som han ikke kunne huske navnet på, før angrebet blev sat ind.
Da han besluttede sig til, at nu kunne han ikke tåle mere sprut, besluttede han sig til at spadsere tilbage til sit hjem i Baan Pa Khlok, flere kilometer væk.
På vejen hjem forfulgte tre mænd ham på en motorcykel, og de slog ham ned, før de flygtede, forklarede Khun Wiwat Khongrodpai til det lokale politi.
Offeret mente ikke at han havde problemer med nogen, så han kunne ikke forklare overfaldet.
Politiet forklarede senere, at Khun Wiwat Khongrodpai nemt kunne være blevet kørt ihjel som han lå der på vejen, i et eller mørk område.
Det var sandsynligvis folk der boede i nærheden af gerningsstedet, som ringede efter politi og redningskorps og derved formodentlig redde bygningsarbejderens liv.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar