Populære indlæg

lørdag den 30. juni 2012

Mere politi på gaderne om natten

Der kommer nu mere politi på gaderne fra kl. 21.00 til kl. 04.00 i turistområderne i Phuket.

Nyheden blev lanceret af provinspolitikommandør Chonasit Wattanavrangkul, som har beordret alle politistationer over hele Phuket til at deltage i dannelsen af ​​en "Special Operations Unit", med henblik på at øge patruljeringen på centrale turistområder fra kl. 21.00 til kl. 04:00, skriver Phuket Gazette..

Maj Gen Chonasit annoncerede nyheden torsdag på et møde i Det Regionale Fredsbevarende Råd i Phuket. Nej, der er ikke krig i Phuket, men næsten.

Og alle har travlt med at gøre en hel masse, T: I: T. (This is Thailand), efter mordet på den australske rejseagent Michelle, som nægtede at give slip på sin taske, og derfor blev stukket i hjertet af en røver som nu er anholdt sammen med sin makker.

Det er lavsæson i Phuket i disse måneder hvor regnen pisker ned, det bliver spændende at se, hvor mange politifolk som er tilbage på natpatruljering når højsæsonen begynder i november.

Det var taskerøvermordet onsdag, som var dynamo til hele denne aktion fra myndighedernes side, hvor de helt oplagt forsøger at pynte på det tabte ansigt.

Phuket er plaget af T. I. T. som næsten ingen andre steder i Thailand. Korruption, embedsmænd og politikere, som oftest ensidigt går efter projekter, hvor de selv kan score kassen. I stedet for at satse på hvad der er godt for samfundet.

Et andet forslag som er offentliggjort i hele processen med at redde det tabte ansigt, er opstilling af yderligere 10.000 overvågningskameraer.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar