Populære indlæg

tirsdag den 26. juni 2012

Dræbte turist for at kunne betale restaurationsregning på 300 bath

Den australsk rejseagent Michelle Smith døde, fordi hendes morder ikke kunne betale en regning på 300 baht for en restaurationsmiddag. 


Oplægget til mordet fandt sted  regningen til middag, da den kommende knivmorder Khun Surasak'' Boy'' Suwannachot fik onsdag aften en middag sammen med en ven, Khun Surin Taptong. Middagen blev indtaget på en restaurant i Chalong på Phukets østkyst. 


Da regningen blev præsenteret af tjeneren, fik denne besked på at der ikke var penge til at betale med. Men at den ville blive betalt i løbet af kort tid.

Den korte tid kan godt risikere at vare meget længe. manden som kom med løftet om kvik betaling, er nemlig anklaget for knivmordet på den australske rejseagent Michelle Smith.

Khun Surasak'' Boy'' Suwannachot sad på bagsædet, da hans makker Khun Surin kørte til Phukets vestkyst, hvor de sammen forsøte at frarøve den australske kvinde hendes taske. Da kvinden gjorde modstand, og nægtede at slippe sin taske, stak Khun Surasak kvinden i hjertet.



http://asiennoeglen.blogspot.com/2012/06/to-mnd-tilstar-tasketyve-mord-i-phuket.html

Det var netop den tjener, som uden held havde præsenteret Khun Surasak'' Boy'' Suwannachot for regningen på 300 bath, der blev nøglen til den hurtige opklaring af sagen.

Da han så nyheden om mordet, hvor politiet mistænkte en efter thailandske forhold høj mand var mistænkt for mordet, henvendte han sig straks til politiet, og fortalte alt hvad han vidste. Det var formodentlig først efter at politiet havde modtaget de afgørende oplysninger fra tjeneren, at der blev udsat en dusør på 300.000 bath.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar