Populære indlæg

mandag den 18. juni 2012

Fyr med spillegæld anholdt for video pengeafpresning

En butikschef i Bangkok er blevet anholdt, fordi politiet mener at fyren, Patipat Mongkolkanchanasiri, 23, har brugt en video hvor han har sex med en 17 årig pige til at presse hende til at betale hende 100.000 bath.

Fyren afviser at han har presset hende til at betale ham penge. De 25.000 bath som han indrømmer at han har modtaget, gav pigen ham frivilligt, fordi hun havde medlidenhed med sin kæreste, udtalte den anholdte i følge The Nation til Politiet.

De to havde mødt hinanden på Internettet, og de havde et intimt forhold i Norge. Da teenageren kom til Thailand, genoptog de forholdet. Men den 17-årige studine dyrkede langt fra princippet om den eneste ene, som kom ind i hendes liv på en hvis hest, eller måske på en rød Honda Dream. Hun havde andre kærester, og det er jalousi, og ikke forsøg på pengeafpresning, som i følge den anholdte butikschef var grunden til at klistrede deres fælles sexoplevelser fast på YouTube.

Politiet mener at Patipat Mongkolkanchanasiri bevidst lokkede ham til at besøge ham i Thailand, og han tog hende med til sit hjem i Kanchanaburi, hvor de havde sex sammen. Hvad studinen ikke vidste var, at hendes elsker optog deres fornøjelser på det thailandske lagen.

I følge pigen forlangte han flere gange penge af hende, som skulle bruge til at dække spillegæld. Hun har fortalt politiet, at hun allerede har betalt ham 100.000 bath, men da han ville have flere penge, gik hun til politiet.

Butikschefen anklages nu for blandt andet pengeafpresning og seksuelt samvær med en mindreårig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar