Populære indlæg

onsdag den 27. juni 2012

Illegal buschauffør knivstikker britisk passager

Altså- hvor mange knive findes der i Thailand? Nu er det en britisk turist, som er blevet knivstukket af en illegal buschauffør, efter at turisten havde brokket sig over at hans værdier var forsvundet fra hans tegnebog.

Leigh Banks, 36, og hans kæreste var på vej fra Surat Thani, færgebyen når Koh Samui, til Bangkok. Men de to blev sat af på en benzinstation i Samut Sakon vest for Bangkok. Da bussen var væk, opdagede turisten, at han havde glemt sin tegnebog i bussen.

Han ringede efter chaufføren, som kom tilbage med tegnebogen. Et fint træk i sig selv. Problemet var, at værdierne som skulle være i tegnebogen var væk Ja tegnebogen var præg af at være blevet gennemrodet.

Det nægtede chaufføren, og det hele endte i et større skænderi, som igen blev afsluttet af et knivstik.

Derefter forsvandt chaufføren, som kørte i en turistbus som manglede tilladelse til netop turisttransport.

En tililende borger hjalp parret med at få fat i en ambulance, men ringede også efter politiet.

Der har gennem ¨rene været mange tilfælde af tyveri fra busser som kørte fra Phuket og Surat Thani til Khao Sarn backpackerkvarteret i Bangkok. det var og er måske endnu et velkendt trick at en af bussens medhjælpere blev hjulpet ind i bagagerummet, og han gennemsøgte så bagagen for værdier, mens bussen kørte gennem nattens mørke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar