Populære indlæg

onsdag den 27. juni 2012

Cebu City forbyder korporlig afstraffelse af børn

Byrådet i Cebu har vedtaget en bekendtgørelse, som forbyder at voksne straffer børn korporligt. Alle former for straf mod børn, hvor smerte eller ydmygelse er en del af straffen, er nu No No i den filippinske by, som også er centrum for en af landets største turistindustrier.

Den nye restriktion blev vedtaget onsdag aften, og den gælder for stort set alle som har kontakt med børn, nemlig forældre, værger, pårørende, lærere, børnepassere, barnepiger og hushjælp. Ingen må anvende smerte eller ydmygelse til at straffe børn.

Blandt de handlinger, som nu er forbudt ved bekendtgørelse, er barbering af et barns hår som en form for straf, verbal misbrug, tærsk med spanskrør, livremme og lignende intimidering, at forsømme et barns behov, tvinge børn til at opholde sig i sol eller regn som en straf.

Det samme med afstraffelsesmetoder som klemning af ørerne, ryste børn trække børn i håret, tvinge et barn til at knæle på ru overflader, og vrid af led eller muskler.

Overtrædere af den bekendtgørelse, der træder i kraft 15 dage efter offentliggørelsen, straffes med bøder på op til P5, 000 og / eller fængsel i højst seks måneder, afhængigt af hvad domstolene finder rimeligt.

Hvis du undrer dig over at det skulle være nødvendigt at vedtage bekendtgørelser om at behandle børn med respekt, skal du vide, at 82% af de børn som blev spurgt om de blev korporligt straffet, svarede ja til spørgsmålet.

Den filippinske presse bringer jævnligt historier om børn som er blevet tvunget til at opholde sig flere timer i solen. Børn er besvimet efter den behandling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar