Populære indlæg

fredag den 22. juni 2012

22 M / K anholdt på stranden i Pattaya

Politiet arresterede natten til fredag 22 glædespiger M/K. Beach Road i Pattaya er stedet hvor mandlige turister forsøger at spare mellem 10 og 30 kroner ved at undgå barpigerne, og i stedet finde en sexarbejder på Pattayas "Netto eller Fakta".


Problemet er, at nogle få af de kvindelige skøger på stranden er dybt kriminelle, som bruger sovemedicin, ofte beregnet til elefanter, til at paralysere deres kunder, så de får fri adgang til turistens værdier.

Får nogle uger siden døde en turist fra Bangladesh af den behandling han blev udsat for at en thaiprostitueret som han samlede op udenfor det rimeligt sikre bar og bordelmiljø. To af den afdødes venner blev fundet bevidstløse. Glædespigen havde lokket dem til selv at sluge sovepillerne, ved at fortælle dem at det var viagra.

Natten til fredag var politiet så ude med mejetærskeren igen. Nattens høst var 22 kvinder og lady boys. Dere har formodentligt været mange flere prostituerede på stranden, men så snart de finder ud af hvad der foregår, styrter de af sted. Tro mig. det er lidt af et syn for guder, når lady boys tager deres stiletter i hænderne, og styrter af sted mens deres siliconebryster hopper ud af BH-erne.

Også denne gang blev det til formanende ord fra politifolk, om at de anholdte skulle holde sig væk fra stranden. Bøder blev uddelt, 100 bath til hver af de 22 syndere, det er under 20 DKK, og derefter har de 22 med 99% sikkerhed genoptaget deres jagt på kunder på stranden, som er placeret lige overfor.. ja hvor ellers... lige overfor politistationen.

I nattens anledning havde politiet givet lavprisluderne et nyt kælenavn, skriver PattayaOne.

"Coconut Ghosts".

Kokusnødde-spøgelser. Kælenavnet hentyder til at de prostituerede arbejder i halvmørke under kokusnøddepalmerne på stranden i Pattaya.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar