Populære indlæg

onsdag den 30. januar 2013

18- årig svensker knivdræber thai-rival



2012-08-04
Jonis Mamood er med garanti ikke den første svensker, som har haft en utro thai-kæreste. Men har er måske den yngste, som har ladet hende smadre sit liv. Netop nu har han indledt fortræningen til et langt lig bag tremmer i Sverige. Man kalder det varetægtsfængsling.
Det gik eller så godt mellem den unge svensker, og hans thai-kæreste, Khun Jeeranan Tathong, 18 . Eller det troede han, i det mindste. Thai-tøsen havde dog andre skibe i søen. Nemlig Khun Jeeranan Tathong, 18, en teknisk student.

I følge PDN blev politiet i Sakaew kaldt til Jantra hotel i Sakaew. Noget med et mord og en masse blod.

Og ganske rigtigt lå der en ung fyr, Wasan Naseub, på trappen foran hotellet. Han blødte så meget at han døde af det. hans krop var gennemboret af mange knivstik.

Politiet fortsatte videre til værelse nr. 10, hvor man fandt den mistænkte morder, svenskeren Jonis Mamood, 18, fra Sverige. På det tidspunkt var han stadig sammen med sin kæreste, Khun Jeeranan Tathong.

Kraven på svenskerens skjorte var revet i stykker, og værelset bar spor af voldsom kamp. Der var blodpletter over alt, og på gulvet lå en 6 tommer lang kniv. Svenskeren fortalte politiet, at han begik mordet i selvforsvar.

Khun Jeeranan fortalte politiet, at hun stammer fra Sakaew provinsen. Men at hun på et tidspunkt fulgte med sin mor til Sverige, hvor hun blev kæreste med Jonis, som formodentlig også har nysvneske forældre.

Hun fortalte også, at hun havde fundet en ny kæreste, Khun Wasan, på FaceBook, selv om hun aldrig havde mødt ham personligt.

Hun havde dog overtalt sin svenske kæreste til at rejse med hende til hendes fødeegn, hvor hun vidste at den nye kæreste fra FaceBook, Khun Wasan, ventede på hende.

Den svenske kæreste havde været i Sakaew, da Khun Jeeranan kom kærende på MC sammen med FaceBook kæresten.

Og hun tog ham med op på værelse, hun mente åbenbart at de to lige så godt kunne vænne sig til hinanden. det blev den enes død, og den andens helvede, kan man vel roligt konkludere?

Men da det nye par nåede frem til værelset, gik thai-fyren alene ind i værelset, og låste efter sig, så de to mænd nu var alene.

Den utro Jeeranan, hvor har hun dog lært den slags, hørte støj fra værelset, og fem minutter senere åbnede Khun Wasan døren. han havde blod over det hele, og han løb ud foran hotellet, hvor han døde.

Jonis fortalte politiet, at de to rivaler var begyndt at skændtes på værelset. Snart var de i direkte kamp, en kamp som Jonis vandt fordi han var større, og fordi han havde trænet i Judo.

Thai-fyren Wasan fik øje på en knis, som Jonis havde købt i Pattaya. Der fra var der ikke langt til død og efterfølgende mordanklage.

Jonis er nu tilbageholdt. Politiet er i kontakt med den svenske ambassade, og nu bliver den svenske fyr formodentlig anklaget for mord.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar