Populære indlæg

tirsdag den 29. januar 2013

Razzia på én abortklinik i Pattaya


Fra arkivet:
Provokeret abort er ulovligt Thailand. I Bangkok anslår myndighederne, at der er 4.000 ulovlige abortklinikker. Problemet løses med en razzia her, og en razzia der, med den samlede presse inviteret, så alle kan se, så alle høre, hvor meget der bliver gjort for at bekæmpe ulovlighederne.

Vild panik i nogle dage, penge betales sandsynligvis til de rette personer, så så kører det hele igen.

Hvor mange abortklinikker der er i Pattaya, må andre gerne fortælle A-Nøglens redaktion, men der er i hvert fald mindst én.

Hvor vi ved det fra? Fra den lokale presse, som har skrevet op og ned om endnu en razzia på en abortklinik i Pattaya.

Da politiet ankom til den normalt udseende klinik, havde en af embedsmændene en retskendelse i brystlommen.

I stueetagen var alt fint, gavnligt, og ikke mindst lovligt.

Hvis nogle af de fede politibamser man ser rundt i Pattaya, var med i aktionen, blev de nok lidt forpustet. Politifolkene skulle nemlig helt op på den øverste etage, tre, fire, eller måske fem etager, inden de fandt det de ledte efter.

Nemlig en komplet udstyret abortklinik. Der er formuer at score i den branche, så der manglede intet aller øverst oppe, i selve pengemaskinen.

Khun Somchai, 44, personens rolle fremgår ikke helt klart, var det ejeren eller den daglige leder? Det kommer måske frem en dag.

Sikkert er det, at Khun Somchai blev anholdt sammen med fire ansatte.

Af sted gik det til politistationen på Beach Road, hvor der blev skrevet rapporter.

Retssystemet skal nu tage sig af resten. Hvis beviserne ikke forsvinder på mystisk vis, den slags er set før, er der linet op til adskillige domme.

Khun Somchai benægter ihærdigt alle anklager og hævder, at det specielle udstyr, gemt helt oppe på øverste etage, blev brugt til andre formål. Hvilke formål den kære Somchai tænkte på, kom ikke frem i de lokale artikler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar