Populære indlæg

onsdag den 30. januar 2013

Australsk kvinde 15 dage i fængsel for falsk voldtægt anmeldelse



2012-06-15
En australsk kvinde, som var på ferie i Phuket med sin kæreste, er blevet idømt 15 dages fængsel for falsk voldtægt anmeldelse. Samme aften som Stevie Rochelle Bamford, 21, havde et opgør med sin kæreste, meldte hun en påstået voldtægt begået af tre mænd i en Tuk Tuk. CCTV optagelser viste dog at kvinden tog en MC taxi hjem.
Da politiet fandt MC chaufføren fortalte han, at han gik med op til hendes værelse for at modtage betaling for sin tud, og han så smadret inventar på gulvet.

Da den unge australier anmeldte voltægten, forklarede hun, og skrev under på, at hun var blevet overfaldet af tre mænd, da hun tog en tuk tuk tilbage til sit værelse omkring kl 02.00, skriver Phuket Gazette.

Politiet fandt aldrig nogen som de kunne anklage, og heldigvis afslørede CCTV optagelser hendes løgn. Og Stevie Rochelle Bamford har tilstået at hendes anmeldelse af en voldtægt var det pure opspind.

Det står uklart hvilken grund den australske kvinde havde til at indgive den falske anmeldelse, ud over at man er ret sikre på at Stevie Rochelle Bamford og hendes australske kæreste havde en konflikt kørende.

Det ansvarshavende politiofficer udtrykker bekymring for, at den falske anmeldelse har skadet Phukets image.

Stevie Rochelle Bamford modtog hjælp under retssagen af den honorere australske konsul på Phuket - Larry Cunningham.

Der er jævnligt kriminelle sager mod unge australiere i Phuket. Senest anmeldte en ung kvinde et opdigtet tyveri, for at svindle sig til en erstatning. Siden den sag blev afsløret, følger politiet anmelderen tilbage til dennes værelse, for at tjekke, om de ting og værdier som er anmeldt stjålet, helt "tilfældigt" skulle befinde sig på værelset.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar