Populære indlæg

tirsdag den 29. januar 2013

Børn drukner på vej fra ånde- fordrivelse



En fader i Cambodja var så bange for den forbandelse, som han mente at en spåkone havde sværget over ham selv og hans familie, at han tog den lange rejse fra Bakan provinsen til Siem Reap for at få en munk til at fordrive forbandelse.

På vej hjem druknede hans tre børn, 1, 5, og 8 år gamle. På toppen af de mistede familien værdier til 7.000 US $ i vandmasserne.

Det er Phnom Penh Post, som bringer historien.

De tre børn druknede tirsdag, da de i en mindre båd kom ind i et uvejr med storm og kraftig regn på Tonle Sap-søen i Pursat provinsens Bakan distrikt.

De tre søskende - to drenge, alder 1 og 5, samt deres søster, 8 - var sammen med deres forældre på vej hjem fra Siem Reap, hvor faderen ellers var blevet velsignet af en munk, for at afværge en spåkones forbandelse.

Moderen opholdt sig i vandet i to timer, hun havde fat i båden med den ene hånd, mens hun med den anden hånd holdt fast i den 8 årige datter, som dog druknede efter to timers kamp mod uvejret.

De overlevende forældre klyngede sig til båden i 7 timer, inden forbipasserende redde dem op i deres egen båd. 5.000 US $ og guld til en værdi af yderligere 2.000 US $ gik tabt i flodens vandmasser.

Den druknede pige er fundet, mens man stadig leder efter ligene af de to drenge.







Ingen kommentarer:

Send en kommentar