Populære indlæg

tirsdag den 29. januar 2013

HIV: 49 % af lady boys i nogle områder er smittet


Lady boys i New Delhi i Indien er hårdest ramt med 49 %, som er smittet med HIV / AIDS. 37% af alle lady boys in Phnom Penh er smittet, mens tallet er mellem 22% og 34% i Jakarta i Indonesien. Der er endda beviser for, at de nævnte tal faktisk er stigende.
Det er en ny rapport skrevet af Dr. Sam Winter, en professor i transseksualitet ved Hong Kong, som bringer de rystende tal, skriver http://www.gaystarnews.com.
 
Oplysningerne i rapporten fra Hong Kong blev indsamlet fra eksisterende litteratur. Rapporten tilskriver den høje forekomst af HIV hos lady boys eller transseksuelle mænd en social udstødning som finder sted. Typisk begynder det med at de moppes ud af skolesystemet, og hvis man lige undtager Thailand, er prostitution den eneste måde, lady boys kan tjene til livest ophold.
 
Dr. Vinter fortalte Gay Star News, at det vigtigste, der skal gøres for at bremse udviklingen, er at stoppe den sociale udstødning af lady boys, som finder sted.
 
Rapporten siger også, at der er meget lidt forskning i emnet lady boys og HIV smitte, og derfor kunne man ikke tage emnet med i rapporten.
 
I følge eksisterende materiale er der mellem 9 mio. og 9.5 mio. transseksuelle i Asien / Pacific, og de udgør 0.3 % af befolkningen.
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar