Populære indlæg

onsdag den 30. januar 2013

Bargirl ville trøstes - blev myrdet i stedet



2012-08-16
En bargirl fra Soi Cowboy i Bangkok, havde kærestesorg. Hendes forhold til en columbianer var slut, så hun bad en mangeårig kollega og veninde, om at komme over til den ulykkeliges lejlighed, hun trængte til omsorg. Veninden kom, men i stedet for at give omsorg, dræbte veninden hende med en kødkniv.
 
Det er PDN, som har historien, med en lidt anen vinkel.
 
Men det handlede om kærester, om uenighed, måske endda jalousi, en klump Ice (krystalliseret amfetamin) som de delte, og til sidste et voldsom skænderi, som endte med at den som var tilkaldt for at give sin veninde lidt omsorg, endte med at dræbe hende med et kødkniv.

Politiet blev kaldt til mordstedet. Lejligheden var ét stort rod, og den bar tydeligt præg af kamp.  De fandt Ms Jaruwan Sangpluem, 24, liggende død i en blodpøl foran badeværelset. Hun var blevet stukket  med en kniv over hele hendes krop. Ms Jaruwan hals var næsten skåret, og hendes krop havde mere end 20 knivstik.
 
Og kvinden,   Khun Pornsuda Songkarak, 24 , som havde myrdet sin veninde, jo hun var der skam stadig.

Politiet skulle i det hele taget ikke løbe ret stærkt den morgen. Mordvåbenet, ja det lå på gulvet, skulle bare samles op, uden at sætte nye fingeraftryk.
 
Khun Pornsuda forklarede, at hun havde kendt offeret i lang tid. De søgte begge lykken som bargirls i den samme bar i Soi Cowboy i Bangkok. Og de havde begge en kæreste fra Columbia.
 
Offeret havde bedt om at bo hos hende, da hun netop havde brudt op med sin kæreste.

Problemer begyndte, da de to veninder delte noget Ice, det var tidligt tirsdag morgen.
 
De to blev høje sammen. Så kom det skæbnesvangre skænderi om kærester.
 
Den nu afdøde ville kontakte en tidligere kæreste, en franskmand, som veninden også kendte.
 
Pludselig blev de to veninder til en trio, tredjepart var en kødkniv. Og sekunder senere havde værtinden mindst 2o stiksår spredt rundt på den krop, som hun ellers havde levet af at sælge.
 
Sikke noget rod.
 
Politiet var også ret utilfredse med Khun Pornsuda opførsel.
 
Frem med håndleddene. På med håndjern.
 
PDN mener at anklagen kommer til at lyde på mord.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar