Populære indlæg

tirsdag den 29. januar 2013

Motorcykeltyve tog den på stop - med politiet


Fra arkivet:
To motorcykeltyve var på vej på hver sin MC, de skulle levere de to stjålne motorcykler til en kunde. Pludselig begynder den ene MC at hoste. Benzintanken er tom. Hvad gør man så?

Forsøger at tage den på stop. Smilets land, hjælpsomme medmennesker. No problem. Og så alligevel. Den første bil som stoppede og tilbød at tage dem med, var kørt af politifolk. 

De to tyveknægte blev på en lidt utraditionel måde anholdt af politiet i et vejkryds i Sattahip ca 30 km. syd for Pattaya.

De to anholdte er Khun Patiparn eller "Ping" Passara, 18, fra Huay Yai udenfor Pattaya, samt Khun Pakphum eller "Ord" Kanpai, 30, fra samme landsby, nemlig Huay Yai.

De to var i besiddelse af to motorcykler, en Suzuki KSR, og en Honda Wave 125, plus 5 mobiltelefoner, samt nogle remedier til at anvende narko.

Politiet fortalte til PDN, at man nu er i gang med at undersøge, hvor meget de to har på samvittigheden. De har allerede tilstået at de har stjålet motorcykler sammen i Pattaya. Men da de kørte dem til kunden i Rayong, kærte de tør for benzin.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar