Populære indlæg

mandag den 25. oktober 2010

9 koncerter med filippinsk hiphop band

Via u-landsnyt.dk: Ulandssekretariatets kampagne ”Anstændigt arbejde fokus på unges fremtidsmuligheder” består af en bred vifte af kulturelle oplysningsaktiviteter, som finder sted rundt om i landet fra februar 2010 til april 2011.

En af disse aktiviteter er rettet mod pædagogstuderende via en landsomfattende koncertturné med det 6 mand store filippinske jazz-pop-hiphop band "Vigo", som i alt tilbydes 8 koncerter. Dertil kommer en offentlig koncert i København (se mere neden for).

Ulandssekretariatet, som er fagbevægelsens bistandsorgan, har et løbende samarbejde med Pædagogstuderendes Landsammenslutning (PLS), der handler om at formidle viden til og delagtiggøre danske studerende i nogle af de udfordringer, som unge i Asien står over for i dag. Både når det gælder uddannelse, beskæftigelse, globalisering og fremme af demokrati og social dialog.

Ved at sætte de unges fremtidsmuligheder i Filippinerne og øvrige lande i Asien på dagsordenen i såvel Asien som Danmark vil Ulandssekretariatet med sin oplysningskampagne sammen med PLS bidrage til formidling af viden og bearbejdning af holdninger i forhold til, hvad der skal til for at give unge i Asien en bedre fremtid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar