Populære indlæg

lørdag den 23. oktober 2010

Undgå turistfælderne i Thailand: Prøv ”Absolut Vodka-5 icebar”



Skrevet af ThailandNøglen.

En bar i troperne, hvor alt er lavet af is, og hvor du ikke får dit overtøj hængt ud i garderoben, men hvor du der i mod får udlevet termotøj, for overhovedet at kunne være der.


Er det fedt?


Er det pengene værd?


Ved det ikke helt, men det er op til dig selv, om du har lyst til at tjekke stedet.


Gør du det, må du så meget gerne skrive en kommentar her, hvordan du oplevede det.


Og du må også gerne give din egen vurdering af, om ”Absolut Vodka-5 icebar” i Walking Street overhovedet er et smut væk fra turistfælderne i Thailand.


Tilbage til oplevelsen af den måske koldeste bar i Pattaya, der skulle være en tilsvarende i Metro komplekset ved Soi Diana Inn, som enten er koldere eller varmere, hvem ved?


Du får som sagt udleveret termojakke når du ankommer. Hansker eller vanter får du også, inden du går ind i selve baren, hvor alt, glas, møbler, vægge, og selve baren, er bygget op i is.


Alt er mindst 5 minusgrader.


Lyset skifter farve konstant, og du kan få vodka i mange forskellige farver, vodka cocktail og mocktails har de så mange af, at personalet meget gerne vil sælge dem til dig.


Hvis det bliver en smule for koldt for dig, har ”Absolut Vodka-5 icebar” også en bar med almindelig temperatur.


”Absolut Vodka-5 icebar” bar åbner kl 18.00 og er åben til sent. Det koster 500 bath for en opholdtilladelse som varer hele 20 minutter.


Tøjet låner du gratis, og de 500 bath sikrer dig også en gratis drink.


Vil du vide mere, kan du ringe til +66(0) 38 426 768 i åbningstiden. Du kan også bestille gratis pick-up service i Pattaya området.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar