Populære indlæg

onsdag den 6. oktober 2010

“Sorte” bedragere anholdt da de forsøgte at snyde grådig tysker

To mænd fra afrikanske Leberia blev onsdag anholdt, fordi de havde forsøgt at sælge den såkaldte ”Sorte penge” fidus til en tysker i Pattaya.

Med moralsk opbakning fra en arrestordre, blev de to herrer monteret i to sæt håndjern. De to begragere er Mr. James Nier, 34, og Mr. Davis Jeans, 42, begge fra Liberia, og begge boede i Soi Yensabai i det sydlige Pattaya.

Parret blev anholdt, da de ankom for at afslutte deres klassiske bedrageri nummer, og manden det skulle gå ud over, var tyskeren Hans Josef Rinehart Winter, 59.

Da de to afrikanere blev anholdt, var de i besiddelse af to metal kufferter, som indeholdt forskellige kemikalier, pulvere, papir på størrelse med en 100 dollars seddel, en falsk 100 dollar, en bankbog, hævekort, en guldring og to ure.

Ifølge politiet, var Mr. Winter blevet kontaktet af de to liberianere.

De to herrer havde givet ham et lukrativt tilbud. Han kunne købe alle de nødvendige kemikalier etc. Som var nødvendige til at forvandle værdiløst papir til rigtige gangbare 100 dollars sedler.

Mens de holdt deres salgstale, og de var dygtige, kunne tyskeren, Mr. Winter, dårligt komme til for grådighed.

Og han besluttede at foretage en investering af 1 mio. Bath (ja du læste rigtigt), sådan op på bordet med penegen her og nu. Og han skulle så betale yderligere 200.000 bath når de lovede kemikalier og andre nødvendige materialer til moderne tids økonomiske mirakel, blev leveret.

Tyskeren var begejstret. Så begejstret, at han begyndte at fortælle sine venner, og alle andre som gad høre på manden, om hans held.

Og det blev på en måde hans redning.

De fortalte ham nemlig det, han selv skulle have regnet ud, hvis grådigheden ikke var løbet af med ham.

Nemlig at de to sorte herrer var plattenslagere.


Pludselig fattede tyskeren hans fejltalelse, og meldte derefter sagen til politiet.

1 kommentar:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    SvarSlet