Populære indlæg

fredag den 15. oktober 2010

Dødelige jordskred på Koh Chang skaber bekymring og frustrationer

Den thailandske regering advarer lokale forretningsfolk på Koh Chang mod at sætte nye projekter i gang i områder hvor der er risiko for netop jordskred, skriver PDN.

Det er ulykken i mandags, som har vækket myndighederne. En cambodjansk kvinde blev begravet under en sammenstyrtet bygning, mens en anden arbejder blev hårdt kvæstet.

Jordskred har i følge reporter blokeret flere sektioner af den vigtige hovedvej som læber langs med kysten.

Blokeringerne har forårsaget flere forsinkelser, som igen har skabt betydelige frustrationer hos turister, hvor af mange typisk sætter nogle få dage af, inden de skal videre ud i Thailand, eller tilbage til deres hverdag hvor de kom fra.

På toppen af de problemer, har jordskred også betydet at øens reelt har været uden strømforsyning i hele tre dage, fordi jordskred har væltet flere master med højspændings kabler.

Jordskredet, som dræbte en og sårede en anden, fandt sted ved Little Chang resort i Had Sai Khao, hvor man var I gang med endnu en udvidelse, som formodentlig gjorde det endnu mere sandsynligt, at et jordskred ville finde sted, fordi vandet ikke har nogen steder at sive hen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar