Populære indlæg

torsdag den 21. oktober 2010

Flere mistænkte anholdt i forbindelse med mordet på russisk forretningsmand

Yderligere tre mistænkte blev torsdag vist frem på en pressekonference i Pattaya, skriver PDN.

Sagen omhandler mordet på forretningsmanden og mangemillionæren Mr. Crishin Victor. Han blev myrdet den 14. oktober.

Mr. Victor brutalt slået og derefter skuddræbt af mindst tre mistænkte, før hans livløse krop blev dumpet i en grav i udkanten af Pattaya.

Mr. Victor var en kendt ejendom investor i Pattaya og Jomtien området. Hans speciale var udlejning og salg af lejligheder i den dyre ende af markedet.

Det tre mistænkte er Mr. Rachid Kasanov, Mr. Renut eller Ramsid Ilwasov (ikke til stede på pressemødet) og Mr. Serge Mironengo.

Yderligere to russre Mr. Kochengo Dimitri og Ms Nadechda Chepugro, blev anholdt for ulovlig våbenbesiddelse og forsøg på bestikkelse i forbindelse med mordet.

De tre mænd, Mr. Kasanov, Mr. Ilwasov og Mr. Mironengo, menes at have rottet sig sammen til at dræbe Mr. Crispin, for at sikre sig adgang til mandens bankkonti. Politiet mener at de har hævet mindst 600, 000 bath efter hans død.

Mr. Dimitri og Ms Chepugro blev anholdt, efter at de havde forsøgt at bestikke Pattaya Politi til at frigive deres venner. De blev anholdt den 20. oktober.

De to blev anholdt, da de politifolk, som de havde forsøgt at bestikke, lagde en fælde, lod som om de ville lave en handel, men da pengene var betalt, blev de to arresteret.

Mr. Dimitri menes desuden at være manden, som lejede den bil, som blev brugt til at køre den myrdede russer ud til hans begravelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar