Populære indlæg

mandag den 11. oktober 2010

Barpige hjalp sin sydafrikanske kæreste med at snyde andre thai kvinder for millioner

Bar pigen Khun Kontanun, alias Sao Billapat, er blevet arresteret I sin hjemby i Samut Prakan provinsen i det centrale Thailand.

Politiet mener, at den unge thailandske barpige har hjulpet sin sydafrikanske kæreste med at gennemføre snesevis af bedragerier overfor hendes thailandske medsøstre.

Systemet for PDN forklarer det, var enkelt men gennemtænkt. Den sydafrikanske kæreste og hans assistenter etablerede bevidst venskaber med thailandske kvinder via sociale netværk som FaceBook.

Disse kvindelige kontakter blev plejet i månedsvis, der blev gjort alt for at etablere varme følelser og ikke mindst tillid hos den thailandske ”kæreste”.

Efter en passende tid, fik ”kæresten” glædesstrålende besked om, at nu kunne hendes kæreste endelig rejse til Thailand. Hvor var det dog vidunderligt at de endelig kunne mødes.

Når thai kæresten mødte frem i lufthavnen, kom der bare ingen kæreste ud fra ankomsthallen.

I stedet ringede den ventendes mobiltelefon. Kort og præcist blev det forklaret, at kæresten var blevet stoppet i emigrationen, noget var helt galt. Men problemet kunne løses, hvis den ventende kæreste kunne indbetale et beløb, som i følge politiet kunne variere fra 10.000 bath og helt op til 50.000 bath.

Mange af de forgæves ventende kærester indbetalte de krævede beløb. Og politiet mener at banden med den thailandske barpige som praktisk gris når det gjalt om at trække penge ud af de sydafrikansk ejede konti, har fået mindst 20 mio. Bath ud af deres plejen kæreste på FaceBook og andre sociale netværk.

Da khun Kontanun blev arresteret på sin bopæl i Rachathewa, Banglee, Samut Prakan, var hun I besiddelse af fire mobiltelefoner, en bærbar computer, og tre ATM kort frat re forskellige thailandske banker.

På en pressekonference forklarede politiet, at mindst 100 sager er blevet anmeldt af kvinder som anede uråd, da de ikke kunne få forbindelse til det mobilnummer, som var blevet brugt til at lokke dem til at indbetale de tusindvis af bath.

De konti som er blevet brugt til svindelaffæren, tilhørte tre forskellige thai kvinder. Og de er alle tre på flugt.

Politiet har mistanke om, at de alle tre arbejder i udlandet.
Khun Kontanun blev arresteret, da man fik slået fast, at hun var den person, som I mindst 50 tilfælde havde hævet beløb i ATM automater i Malaysia.

Hendes sidste besøg hos en ATM automat, I det mindset I denne omgang, var I Bangplee, Samut Prakan, den 5. oktober. Det var efter den transaktion, hun senere blev arresteret i sit hjem.

Under forhør erkendte Khun Kontanun, at hun arbejde i en Beer Bar i Pattaya, og at hun havde en sydafrikansk kæreste som hed Prince. Hun havde dog afbrudt forholdet for flere måneder siden.

Khun Kontanun bekræftede at, jo, det var hende som havde hævet penge og sendt dem videre. Hun fik formodentlig mellem 1.000 bath og 2.000 bath for hver gang hun hævede penge.

Hun anslog selv, at hun havde hævet penge på vegne af sin Prince mindst 100 gange.

Kvinden nægter at kende noget til det udspekulerede system, og alle de bedragerier som gik u dog hendes thailandske medsøstre.

Hun insisterer på, at hun kun kendte til de forskellige bank konti, og at hun kun var involveret i at hæve penge, og straks sende dem videre til hendes sydafrikanske forbindelser.

Politiet fortalte på den omtalte pressekonference, at de ikke er tilbøjelige til at tro på, at Khun Kontanun ikke kendte til det store FaceBook cirkus.

Kvinder tilbageholdes indtil videre, mens efterforskningen fortsætter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar