Populære indlæg

søndag den 24. oktober 2010

Problemerne fortsætter på Phukets dødsensfarlige strande – mens fransk turist i koma flyves hjem



Phukets strande er dødsens farlige, hvis man som turist ikke følger de lokale livredderes anvisninger.  Ikke mindst PhuketWan har længe forsægt at føre en kampagne for turisterne bevidsthed om hvor farligt det kan være at trodse de røde advarsels flag.

Røde flag er røde flag.

Og betyder stop.
  
Uanset om du har rejst den halve klode rundt, og betalt i dyre domme for drømmeferien, og derfor, fuldt forståeligt, gerne vil i vandet, så handler det om liv eller død, at respektere de røde flag.

At der er hold i ovenstående, blev understreget af en fransk turist tragiske farvel til Phuket, hans ferieparadis, som dog blev til et helvede.

Jean-Pierre Charles Dulary, 64, blev reddet mandag, og blev bragt til Patong Hospital I kort tid, inden han blev overført til det bedre udstyrede Vachira Hospital i Phuket City, efter at han blevet reddet i vandet ved Patong beach.

Den franske mand ved det ikke, hverken det med helvedet, eller at han er på vej hjem.

Manden er i koma, og har været det, siden han blev reddet op af vandet, for nogle dage siden.

Men på trods af alle livreddernes anstrengelser, kan PhuketWan alligevel skrive om fortsat stor travlhed blandt de professionelle livreddere , som oftest gør et fremragende stykke arbejde.

En 14 årig pige blev reddet i Kata, og bragt til Patong Hospitalet lørdag aften.

Pigen var i en tilstand, hvor der skulle ilt til at redde hende.

En 9 årig dreng er allerede på samme Patong Hospital, og lægerne vil beholde ham over nat til observation, efter at han blev reddet ude i vandet i Kata.



Ingen kommentarer:

Send en kommentar