Populære indlæg

søndag den 10. oktober 2010

Politiet fortsætter aktioner mod ”short time” barer i Soi 6

Politi fra Bangkok, har ransaget den anden "short-time 'bar i Soi 6 siden torsdag.

Efter razziaen på Mandarin Bar i Soi 6, iværksatte officerer en lignende razzia hos den nærliggende Soho Bar, skriver PDN.

Omkring 23:00 lørdag aften gennemførte oberstløjtnant Choosak Kaytong (Crime Undertrykkelse Special Unit officer) og hans team en razzia hos Soho Bar (A-Go-Go) på Soi 6 i Pattaya.

I en lignende situation til torsdagens razzia på Mandarin Bar, brugte politiet, som vel at mærke ikke er fra Pattaya, men som tager deres udflugter helt fra Bangkok, en lokal frivillig vesterlænding.

Samme fyr lod sig bruge endnu en gang, i Soho Bar.

Systemet er, at den frivillige vælger en pige ud, det er det pigerne er der for, tager hende med ovenpå, til et af de dertil indrettede værelser, og betaler for ydelsen inden levering, med mærkede pengesedler.

Den officielle version er, at den frivillige ikke får noget, for sine penge. Så snart den intet anende pige med en fattig familie hjemme i landsbyen, har fået sedlerne i hånden, stormer Bangkok politiet, som slet ikke er trætte trods den meget lange køretur, bar bordellet.

Khun Pornsawan Iammala, 33, erkendte en smule tøvende, at jo da, det var hende som var manager eller ejer af baren/ bordellet.

Syv piger, som alle var under 20, blev anholdt sammen med bordelmutteren.

PDN er inde på, at det enten handler om et opgør mellem politiet i bangkok og det lokale Pattaya politi, eller også er det bare den nye politichef, stadig i Bangkok, som skal markere sig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar