Populære indlæg

onsdag den 13. oktober 2010

Jet-Ski helte redder kineser fra druknedøden

Takket være en eftersøgning, som blev sat i gang, og gennemført, af en gruppe Jet-Ski professionelle i Patong, slap en kinesisk turisk i dag onsdag fri af druknedødens favntag.

Det er PhuketWan, som har historien.

Manden var den del af en gruppe på 20 turister fra Kina, som boede på Holiday Inn, på Beach Road i Patong. Han forsvandt fra resten af gruppen, og efter to timer begyndte hans venner at miste troen på at han ville blive fundet og reddet.

Wolfgang Meusburger, director for Holiday Inn, var på stranden.

Han siger til PhuketWan:

''Jet-ski gutterne fik en speedbåd til sejle u dog lede efter anden. Han havde været savnet i to timer, og de fandt ham og tog ham op i båden og bragte ham sikkert tilbage”.

Efter den vellykkede eftersøgning, var der glæde og jubel på stranden.

Den kinesiske turist kom fri af alle glædesscenerne, og blev bragt til Bangkok Hospital Phuket, hvor læger efter et store check-up erklærede ham så så og rask, at han kunne fortsætte sin ferie.

Historien bag den forsvunde lyder sådan her:

Fem kinesere fra omtalte gruppe havde lejet lige så mange Jet-Ski. Men kun fire kom tilbage. I ferie forvirringen gik der to timer, inden man opdagede at der manglede én kineser.

Speedbåden sejlede ud med nogle af Jet-Ski folkene, som altså også manglede deres dyrebare støjsender.

Det skal nævnes, fordi hoteldirektøren fra Holiday Inn virkelig giver den hele armen.

''I dag oplevede vi stor hjælp og støtte fra Jet-Ski samfundet i Patong”.

Netop Jet-Ski folkene hører sammen med de værste af Tuk Tuk chaufførerne til den værste del af Phukets turistindustri. Plat og svindel er en del af Jet- Ski folkenes hverdag. Så sent som i den forløbne weekend var der en historie, hvor de havde snydt en gruppe turister fra Singapore.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar