Populære indlæg

fredag den 20. august 2010

Koh Samui / Phuket: Ung franskmand anholdt for ATM svindel på Samui

De sidste par døgn eller tre, har to unge franskmænd været eftersøgt over hele kongeriget, for ATM svindel begået på Koh Samui.

Den 16 august blev to franske turister fotograferet, alt mens de satte nogle falske nøgler i en ATM automat hos Bangkok Bank afdelingen, på Chaweng beach, skriver Phuket.Wan.

Flotte billeder af de to, blev derefter sendt rundt i Thailand. Også til Phuket.

Fredag morgen, fik en af de mange politifolk i Patong, som havde set de rundsendte billeder, pludselig øje på franske Cabibi.

Han passede den solbrændte fyr op, og spurgte pænt, om han lige var kommet fra Koh Samui.

Den unge herre rystede på hovedet, vidste stort set ikke, hvad den lille orm til politimand talte om.

Lille eller ej, politimanden blev ved med at være inspireret, og tog knægten med på dennes værelse, på Royal Pawade Hotel i Patong .

Og der, midt i værelset, lå verdens stort set flotte flybillet fra Koh Samui, meget handy og reklamerede for sig selv. Fyren havde også efterladt en meget karakteristisk baseball kasket, som gjorde sig meget fint, på de rundsendte billeder.

Da han blev presenteret på en af politiets pressekonferencer, var han forbavsende tavs.

Han var bestemt også i fint selskab.

En jævnaldrende australsk pige, blev knaldet for forsikringssvindel, heller ikke hun havde ryddet op på sit hotel værelse, taler vi om en mega undervurdering af thai politifolk her?

Og som den tredje i en farang trio, udgjorde en farang dam, fra Cameroon den tredje del af trianglen, han blev beskyldt for "sorte penge" bedrageri, hvad det så end er, kommentarer fra læserne udbedes gerne.

Tilbage til ejeren af baseball kasketten, og som nu også kunne stoppe et par sigtelser i sin brystlomme.

ATM sagen bliver der for alvor taget hul på, når han med politiets hjælp returnerer til Koh Samui. Fyren havde i øvrigt heller ikke noget pas på sig.

Det koster endnu en sigtelse, det er ikke helt klart om den sag skal klares først i Patong, inden returneringen til Samui.

Arrestantens makker, som han er sammen med på de rundsendte fotos, er ude af Thailand, borte har taget den franskmand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar