Populære indlæg

onsdag den 11. august 2010

Pattaya: Seriøs beruselse kan være en vigtig factor i overfaldet på super kendt Thai popstjerne

T/N: I forbindelse med efterforskningen af sagen om det voldelige overfald og røveri på Thai pop-sjernen Khun Chalathit “Ben Chalathit” Tontiwut i Pattaya, har politiet oplyst, at en meget alvor beruselse, kan være en af de vigtigste årsager til, at røveriet overhovedet fandt sted, skriver PDN.

Thai popsangeren Khun Ben Chalathit, blev brutalt angrebet, og frarøvet sine værdier i kanten af Beach Road tidligt mandag morgen. Men nu virker det som om superstjernen faktisk blev overfaldet af flere forskellige.

Offeret var angiveligt vendt hjem til sin Phratamnak bolig, efter at have deltaget i en af sine venner fødselsdagsfest på Central Festival Shopping Center, som er i nærheden af hans hjem.

Khun Chalathit blev slået bevidstløs i overfaldet, og har derfor ikke kunne forsyne politiet med oplysninger om overfald og gerningsmænd.

Men han har senere, far sin seng på Bangkok Hospital Pattaya. Mr. Chalathit insisteret på at han ikke er dranker, men at han blev ekstremt beruset natten til mandag, og han husker absolut intet fra de sidste timer, ud over at han var blevet hjulpet hjem af en MC chauffør, inden overfaldet fandt sted.

Politiet har faktisk fundet den omtalte MC chauffør, det er Khun Wichai Huaiyai, 49, som straks tilstod overfaldet på Khun Chalathit, som efter chaufførens oplysninger havde provokeret ham med råben og fornærmelser.

Han nægter at have haft noget som helst at gøre med selve røveriet, og baseret på andre vidneforklaringer er Khun Wichai Huaiyai blevet løsladt, mod at betale en bøde på 500 bath.

Et vidne, Khun Srihathai, forklarer at popstjernen Khun Chalathit, havde en utrolig brandert under sin skjorte, og at han blev ved med at svine MC Khun Huaiyai til, før chaufføren gav ham nogle øretæver.

Episoden blev tilsyneladen dæmpet ned af en gruppe ukendte mænd, som fik popstjernen til at falde ned, hvorefter MC chaufføren forlod balladen.

Khun Chalathit, popstjernen, fortsatte med at råbe og skrige, og han slog ud efter politiets hovedvidne, Khun Srihathai, før han endnu en gang faldt til ro af gruppen af ukendte mænd.

Det virkede, som om gruppen forsøgte at hjælpe popstjernen, som nu stort set var sanseløs.

Det er formodentlig på det tidspunkt, røveriet finder sted. De folk, som forsøgte at hjælpe “verdens største brandert”, flygtede nemlig pludseligt, og efterlod derved popstjerne bevidstløs i vejkanten.

Politiet ved netop nu, ikke hvor de fire fem formodede thai mænd kom fra. Mændenes identitet eller hvor de bor kendes heller ikke. Lokale politifolk forsøger nu at finde flere vidner, for at skabe mere klarhed over hvad der egentlig skete.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar