Populære indlæg

onsdag den 25. august 2010

Pattaya/ Sattahip: Kvindelig student ydmyges offentligt på grund af ny frisure

En kvindelig studerende har lidt den helt store ydmygelse, da hun fik nye frisure ”fjernt” offentligt. Det var undervisere på Sattahip Technical College der udførte ugerningen onsdag.

Skolen ligger op ad Sukhumwit Road, og lokale reportere fik et af deres faglige livs store chok, da den unge studerende fik “smadret” sin frisure i vejkanten overfor skolen, skriver PDN.

Den unge studerende var tydeligt utilfreds over den urimelige behandling fra sine underviseres side, endda udenfor skolens område, på en offentlig vej.

Journalisterne som var på stedet og oplevede ydmygelsen helt tilfældigt, kontaktede en skolelærer som ikke ville have sit navn frem.

Denne fortalte at, at frisuren blev ødelagt, fordi den unge studine ikke havde fulgt den tekniske skole regler om påklædning og frisurer.

I skrivende stund er det uklart, om studinen havde fået en advarsel, inden hun blev udsat for afstraffelsen.

Den tekniske skoles ledelse og de involverede undervisere var ikke indstillede på at forklare deres handlinger til PDN.

Studinens medstuderende fortalte, at episoden var noget ret normalt, nærmest en del af skolelivet.

ThailandNøglen: Det er ret almindeligt, at asiatiske uddannelsesinstitutioner har et sæt regler for, hvordan elever må se ud når de møder på skole.

Farvet hår er ofte forbudt, det samme med neglelak, diverse genstande i læber, tunge, osv. tillades heller ikke.

Skoleuniformer er reglen. Farven og designet på sokker og sko, er også tit et stridsspørgsmål, i det asiatiske skolemiljø.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar