Populære indlæg

torsdag den 12. august 2010

Nakhon Ratchasima: Formodede oprørere nappet med narko for 42. mio. bath

T/N: Tre formodede terrorister fra det sydlige Thailand, som arbejdede for en eftersøgt narkobaron Utsaman Salamaeng, blev torsdag anholdt med narko for 42 mio. bath.

De tre blev arresteret i den nordøstlige provins Nakhon Ratchasima. Da de passerede en af politiet kontrolposter, blev deres bil ransaget, og hele 280.000 amfetaminpiller blev fundet i bilens støddæmpere.

Værdien af pillerne når de sælges til slutbrugeren, vurderes til at være 42 mio. bath.

Under afhøringen tilstod de tre anholdte, nemlig Khun Roning Yuso, 50, Khun Somboon Yuso, 27, og Khun Nisit Saie, at de var narkosmuglere for en større organisation i det sydlige Thailand, og at de fik 200.000 bath pr tur..

Politiet fortsætter deres efterforskning, men lige nu spekulerer politiet på, om de tre er en del af narkobaronen Utsaman Salamaeng’s net, som opererer langs med grænsen Thailand og Malaysia.

Utsaman Salamaeng, som formodes at bo nær den malaysiske grænse, eller på den anden side af grænsen, er en af Thailands største narkobaroner, og han bruger profitten til at finansiere oprørernes terror i den sydlige del af landet.

Mr. Salamaeng er pt. eftersøgt, af både det thailandske politi, og at politiet i Malaysia.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar