Populære indlæg

fredag den 20. august 2010

Phuket: Ung australsk kvinde anholdt for forsikringssvindel

T/N: Den australske turist Jenna Marie Keys, har måttet aflyse sin hjemrejse, som ellers var planlagt til fredag aften. I stedet er hendes luksus hotelværelse, blevet skiftet ud med en fængselscelle.

Ja men hvad gik der dog galt?

Ikke ret meget andet, end at hun en af de aller sidste dage af sin ferie gik til politiet, og anmeldte et tasketyveri. En mand havde revet tasken fra hende, mens han kørte forbi hende, og nu havde hun mistet et nyindkøbt Canon kamera, et par meget dyre solbriller, noget læbestift, plus 6.000 bath i kontanter, skriver PhuketWan.

Efter at have modtaget anmeldelsen, smutte et par politifolk hen til gerningsstedet, hvor deres søgen efter vidner til det påståede tasketyveri, var forgæves. Ingen af de mange, som lever af at opholde sig i området, havde set eller hørt noget, som helst til et muligt tasketyveri.

Jenna Marie Keys havde måske glemt at læse på sin lektie. Den unge kvinde er nu den anden unge australske kvinde, som politiet knalder på forsikringssvindel.

Ifølge lederen af politistationen i Kathu, som har ansvaret for Patong, er Ms Keys blot én, af mange turister, som prøver at anmelde falske forbrydelser, for at score kassen på deres rejseforsikring. Derved får det, efter politichefens mening, Thailand til at ligne et land af tyveknægte.

Måske af gode grunde, havde politichefen glemt at tage de seneste krimi statestiker med, inden han kom med den påstand.

Ms Keys ankom til politistationen i går kl. 20. Efter at anmeldelsen var skrevet, og efter at politiet havde opgivet at finde vidner til forbrydelsen, tog de samme politifolk kvinden med til hendes værelse på Tony Resort, hvor de fandt det nyindkøbte kamera, solbrillerne, og den læbestift som hun havde anmeldt for stjålet.

Den unge kvindes ferie bliver nu forlænget, måske med adskilige uger, solen får hun nu leveret i striber bag tremmerne, men hvis hun bliver st[ende musestille, fordelerhendes solbr;ndhed sig m[ske som om hun havde tilbragt flere ekstra uger p[ stranden i Patong.

Jenna Marie Keys kommer fra Griffith, i delstaten New South Wales.

Med lidt held skulle det også være muligt for den lokale presse at opfange den historie, via den globale landsbys Internet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar