Populære indlæg

søndag den 22. august 2010

Pattaya: Fem thai mænd gennembanker australier og røver hans penge

En australsk mand blev helt tilbage til torsdag aften, overfaldet og mega gennembanket af fem unge thai mænd, inden de samme mænd forsvandt med alle de penge, han havde på sig.

Det er PDN, som noget forsinket, bringer historien i deres søndagsudgave.

Det kombinerede overfald og røveri, fandt sted i Soi 6, Second Road, Central Pattaya, som er en af Pattayas kendte short time gader. Normalt et af de fredeligste og sikreste steder i byen. Pigerne og deres alfonser holder normalt styr livet i gaden.

Politiet sendte straks efter anmeldelsen et team til stedet. De mødte den 38- årige Mr. Ramin Nazari fra Australien.

Mr. Nazari mindede lidt om en mand, som havde opholdt sig i en tørretumbler et par dage. Hans øjne var hævede, ansigtet var fyldt med hudafskrabninger, og han havde store problemer med at stå oprejst, uden en støttende person på hver side.

Australieren blev øjeblikkelig bragt til Pattaya Memorial Hospital, som er placeret nær ved gerningsstedet, for at modtage lægehjælp.

I den efterfølgende samtale med politiet, forklare manden, at han var kommet gående ad Soi 6, op mod Second Road, da han pludselig, uden grund, blev overfaldet af måske fire, måske fem thai mænd.

Inden de endelig lod ham alene med hans lidelser, havde de kræfter nok til at befri den kvæstede turist, for alle hans penge, nemlig 5.000 bath og 400 US dollars, som de fjernede fra hans pengebælte.

Mr. Nazari er i mellemtiden blevet udskrevet fra hospitalet, og han opfordrer politiet til at fange de røvere, som overfaldt ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar