Populære indlæg

tirsdag den 10. august 2010

Phuket: Liget af druknet turist fra Bahrain fundet

T/N: Liget af en savnet turist, er blevet fundet. Det handler om en turist fra den lille østat Bahrain, Ali Abdulaziz Salman Alsaeed, 25, som forsvandt i bølgerne ved Karan Beach søndag eftermiddag.

Mr Ali ankom til Phuket den 5. august med tre venner, de boede alle fire på det smme hotel i Patong. De skulle efter planen være rejst hjemover nu på fredag.

Præcis som mange turister før ham, den 25 årige og hans kammerat, ignorere de røde advarselsflag som var sat op langs med stranden, og gik ud i brændingen fra Karon Sea Sands Resort & Spa cirka 14.30.

Begge turister fik problemer meget hurtigt. Livreddere ilede til de to, og det lykkedes at redde den ene af de to, men de kom for sent til at redde Mr Ali, som forsvandt i bølgerne.

Forsøg på at finde den savnede fortsatte indtil tirsdag morgen klokken 3.

Liget af den unge turist blev set af en burmesisk arbejder, det skete cirka en km. fra hvor manden forsvandt.

De to gik ud i vand til taljehøjde, men blev så trukket ud i vandet af understrømmen, og da de pludselig havde vand over hovedet, gik de i panik.

Chatree Promnoon, en af de livreddere som reddere den omkomnes kammerat, siger til Phuket Gazette: “Vi bliver ved med at advare turister, men mange af dem nægter at lytte til os. Nogle råber endda vredt tilbage til os”.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar