Populære indlæg

fredag den 13. august 2010

Pattaya: Ville mægle - blev stukket med kniv som tak

A/N: En uskyldig men meget hjælpsom sikkerhedsvagt, forsøgte tidligt fredag morgen at mægle mellem to stridende mænd.

Som et direkte resultat af forsøget på at mægle mellem to kæmpende mænd, blev han selv stukket med en kniv, og er nu alvorligt såret, skriver PDN.

Overfaldet på mægleren fandt sted cirka klokken 3:30 fredag morgen, og det fandt sted Bunsong Apartments i Soi Yume, i det centrale Pattaya.

Politi og redningskorps blev sendt til stedet.

Foran Bunsong Apartments, fandt politiet en alvorligt såret mand, Khun Sell Saelim, 53, liggende på jorden.

Efter at redningsfolkene havde givet manden førstehjælp, blev han kørt til Banglamung Hospital for behandling. Han blev dog ret hurtigt overført til Chon-Buri Hospital, som er bedre udstyret til alvorlige knivstik.

Vidner på gerningsstedet fortalte politiet, at Khun Saelim havde forsøgt at dæmpe to mænd som var I et slagsmål Bunsong Apartments. Den ene af de to kæmpende kørte så af sted på en MC, og kom kort tid efter tilbage med en stor kniv, en såkaldt cleaver/Sparta kniv, og han angreb straks efter ankomsten Khun Saelim, fordi denne havde stoppet kampen I første omgang.

Voldsmanden, som formodes at være mellem 25- og 30 år, flygtede fra stedet mod Sukhumvit Road, North Pattaya.

Som sagen star lige nu, afventer politiet, at Khun Saelim bliver frisk nok, til at tale med dem. Politiet vil også meget gerne tale med den anden, af de to kæmpende mænd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar