Populære indlæg

mandag den 23. august 2010

Phuket: Den tyske ambassador kræver kamp mod korruption i Phuket provinsen

Den tyske ambassadør i Thailand, Dr Hanns H. Schumacher, har på et møde mellem honorære konsuler og ambassadører på den ene side, og det thailandske udenrigsministerium på den anden side, i kraftige vendinger beskrevet den udbredte korruption og afpresning, som hærger i Phuket.

Det er PhuketWan, som har en detaljeret artikel fra mødet.

Og som direkte, og indirekte, rammer tyske borgere, når de besøger Phuket, som Dr Hanns H. Schumacher beskriver som Thailand mest korruptionsbefængte område.

”Ændringer kan ikke ske, medmindre Phuket bliver fri for korruption og pengeafpresning”, sagde den tyske ambassadør under mødet, som blev afviklet i dag mandag.

Delegationen fra det thailandske udenrigsministerium, forekom chokerede og ilde berørte, over den kraftige og direkte kritik.

Det var ikke kun Dr Hanns H. Schumacher, som kom med sin kritik. Andre mødedeltagere, supplerede med skrækhistorier om Taxi og Tuk Tuk chauffører.

Dr Hanns H. Schumacher kritiserede også de thailandske myndigheder på Phuket, for ikke at orientere ambassaden, om tyske borgeres død, før end der var forløbet uger efter dødsfald.

Den tyske ambassadør, har siden sidste år stået forrest, i den kø af honorære konsuler og ambassadører, som var utilfredse med forholdene på Phuket.

Sidste år i marts, tog han en konfrontation med den netop nytiltrådte guvernør i Phuket, Wichai Praisa-ngob.

Den tyske ambassadør understregede på mødet, at det ikke handlede om mangel på goodwill fra regeringens side. Problemet var, at den holdning ikke nåede ud til politiet foreksempel i Phuket.

"Det er et emne, som jeg med glæde ville diskutere med Phukets guvernør”, sagde ambassadøren på mødet.

Han fortalte senere til PhuketWan, at Pattaya havde lignende problemer med korruption og afpresning.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar