Populære indlæg

søndag den 15. august 2010

Phuket: Efterlyst morder havde et ry for at være voldelig

Den efterlyste morder af amerikaneren Dashawn Longfellow er nu blevet identificeret. Englænderen som myrdede en amerikaner med to billige frugtnive købt i den nærmeste 7- Eleven, er den berygtede voldsmand Lee Aldhouse.

Phuket Gaxette skriver, at manden er kendt for at være ekstremt voldelig, og at han tidligere har truet med at slå folk ihjel.

I følge Phuket Gazette, kom den formodede morder, Mr. Aldhouse, første gang til Phuket i 2006, for at træne Muay Thai.

Han fortalte om sig selv, at han var fra Birmingham, og at han tidligere havde arbejdet som udsmider på Mallorca i Spanien.

Danny Avison arbejdede hos Rawai Muay Thai, hvor Mr Aldhouse trænede og havde officielle kampe, og han husker ham tydeligt.

“Han ankom med en engelsk pige i 2006. Han var enorm, han var helt oplagt noget af en steroid junky. I hans først kamp for Rawai Muay Thai, slog han sin modstander ud, og krøp ned på knæ for at bide mandens øre af. Det kan stadig ses på you tube.

"Han bankede også den engelske pige som han havde med her ud, og vores træner var utroligt tossede på ham, og han blev tvunget til at forlade Rawai Muay Thai.”

En anden som kender Mr Aldhouse, men som vil være anonym så længe den formodede morder stadig er på fri for, siger dette til Phuket Gazette:

”Han har et utroligt dårligt temperament, med en kort lunte. Han ændrer mening i løbet af et sekund, og han er utrolig voldelig”.

“En aften han var støjende og tossefuld udenfor Laguna, en natklub i Rawai, forsøgte ejeren at dæmpe ham ned. Som svar blev Aldhouse ved med at skrige: Jeg dræber dig kun én gang, farang, kun én gang”.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar