Populære indlæg

mandag den 23. august 2010

Phuket: Manden der myrdede og parterede barpige vil nu have en psykiatrisk undersøgelse

Amerikaneren Ronald Fanelli har frivilligt, og uopfordret, bedt om undergå en psykiatrisk undersøgelse af ham selv, for eventuelt at finde grunden til, at han bestialsk myrdede og parterede barpigen Wanpen Pianchai, skriver PhuketWan.

Den tidligere marine officer, brugte i øvrigt navnet ”Skøre amerikaner”, Mad Yank, da han havde en karriere som pokerspiller, på Internettet.

Den tidligere marineofficer, virkede meget fraværende rent mentalt, da han blev vist frem for medierne den 19 juli, efter sin anholdelse og tilståelse.

På det tidspunkt, havde han været på flugt i fire uger, siden barpigen Khun Wanpen forsvandt fra Sweethearts Bar i Karon.

Hun blev fundet cirka én uge efter sin forsvinden. En motorcyklist som var på vej til arbejde, blev opmærksom på en kuffert, efter at stanken af lig havde fundet hans næsebor.

I kuffertern fandt politiet en thai kvinde, som var delvist parteret, og armene var brækket, så liget kunne være i den alt for lille kuffert.

Den myrdede Khun Wanpen var enlig mor, og hun havde valgt en bar i Phuket, som værktøj til at skabe en rimelig tilværelse, for hendes lille barn og denne bedstemor.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar