Populære indlæg

søndag den 22. august 2010

Pattaya: Ældre kvinde mister halv million bath til plattenslagere

Khun Lamyai Chat-in, 62, kontaktede lørdag politiet, efter at hun havde erkendt overfor sig selv, at hun var blevet offer for en gruppe kyniske plattenslagere, som lokkede 500.000 bath fra hende med hjælp af forfalskede skøder og papirer.

Klokken var godt 13, da politiet blev kaldt til en fotoforrretning i Thepprasit Road, den brede vej som nærmest skiller Pattaya og Jomtien.

Da politifolkene ankom, fandt de Khun Lamyai Chat-in, 62, som dårligt kunne vente på at give sin harmdirende forklaring på, hvordan en gruppe svindlere havde fralokket hende 500.000 bath.

Hun fortalte at en thai trio, to mænd og en kvinde, havde bedraget hende i en såkaldt handel, om et stykke jord i Jomtien.

Uvidende om, at hun sad overfor forbrydere, havde hun i den bedste mening om bare at gøre en pokkers god handel, afleveret 500.000 bath til de tre, som stak af så snart de havde kontanterne.

Ifølge politiet rapporter, havde Khun Chat-in indgået en aftale med trioen, som hævdede at de var agenter for et ejendomsfirma, som havde et stykkke jord i Jomtien til salg.

Da kvinden havde afleveret pengene i en fotobutik i Tesco Lotus indkøbscentret på hjørnet af Thepprasit og Sukhumvit Roads, stak de tre, som hun troede ville hjælpehende, bare af.

Grunden til at Khun Chat-in overhovedet lavede sit livs dårligste handel i en fotoshop, var den enkle, at hun skulle have fotokopier af de relevante skøder, og hvad der ellers hører til.

De dokumenter, var i øvrigt forfalskede.

De politifolk, som er på sagen, har skaffet knivskarpe CCTV optagelser af kvinden, som var med i banden, og man har også optagelser af flugtbilens registreringsnummer.

Politiet fortsætter nu med deres efterforskning, og opfordrer i den forbindelse folk, som vil handle med fast ejendom om at være forsigtige med, hvad det aftaler med hvem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar