Populære indlæg

lørdag den 14. august 2010

Phuket: Englænder jages for mord på amerikaner

T/N: En amerikaner, Dashawn Longfellow, 23, blev natten til lørdag knivdræbt i Freedom Bar i Rawai.

Politiet har nu indledt en sand menneskejagt på en engelsk thai bokser, som lyder navnet.

Manden har en 'Muay Thai,' tattoo på hans højre lår, politiet kender ham kun som Mr. Lee.

Sidst han blev set, kørte han på en Honda Click motorcykle, skriver PhuketWan.

Politiet siger, at englænderen købte to billige frugtknive i en 7-Eleven døgnkiosk i nærheden. Efter indkøbet, gik han på jagt efter sit offer.

Mordet er optaget på sikkerheds kameraer opstillet i området.

Politiet har til PhuketWan forklaret, at to mænd, begge muay Thai kickboxing eksperter, mødtes første gang da de samtidigt gik på toilettet på Freedom Bar i Rawai.

Ude på toilettet pralede amerikaneren med hvor stærk han var, uden at vide at manden han stod overfor, havde de same evner i Muay Thai som han selv.

De to endte i en druk slagsmål, som amerikaneren vandt. Han fik ret. Uden frugtknive var han den stærkeste.

Politiet forklare så, at amerikaneren kl. cirka 4.30 natten til i dag, satte sig op på sin MC og kørte hjem til sin 15,000 baht pr måned lejlighed hos Ya Nui Resort II, cirka to km fra baren, i den rolige del af Phuket.

Omkring kl. 5 morgen, ankom den engelske morder til amerikanerens soveværelse, og stak amerikaneren til døde med to knivstik.

Politiet over hele øen er nu alarmeret, og derfor på jagt efter den engelske morder. Lufthavnen er sat under en særlig stram bevogtning, og det samme er Tachatchai kontrollen på broen mellem Phuket og selve fastlandet.

Både som forlader øen vil også blive tjekket.

En ansat på den myrdedes lejligheds resort - Ya Nui Resort II, som også går under navnet Paradise Beach, siger at den myrdede Mr Longfellow har boet på resorten i en måned, og havde planer om at blive to måneder til.

”Han var en sød dreng”, sagde den ansatte, som måske ikke havde set ham prale over sin egen styrke, på et herretoilet.

Mr Longfellow blev dræbt i sin lejligheds soveværelse. Der er ingen reception som gæster skal passere, hvis e vil opsøge nogle af resortens gæster.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar