Populære indlæg

onsdag den 11. august 2010

Phuket: Ung mor til tre gemte narko i ”brugte” hygiejnebind

T/N: Det er mors dag I dag, men der vanker bestemt ingen blomster til Janjira Boonmak, 31, mor til tre. I stedet er hun sendt bag solide tremmer, sigtet for at have smuglet narko ind i Phuket.

Tre barns moderen var på en måde selv ude om, at det gik så galt. Hun opførte sig efter politiets mening meget underligt, da hun og hendes ven blev stoppet i en vejspærring, og det var den simple grund til at hun fik monteret et sæt håndjern på sine spinkle håndled.

Vejspærringen var etableret på broen som fører til og fra fastlandet og Phuket.

Først kørte Khun Janjira over broen fra Phuket. Men hun kom tilbage blot 10 minutter senere. De lokalt kendte politi vidste at hun bestemt ikke tilhørte den lokale befolkning.

Underligt at hun kun skulle opholde sig på fastlandet i 10 minutter, var der en vågen betjent som tænkte, og det var det.

Da de gennemsøgte motorcyklen, fandt de nogle hygiejnebind, og kvinden havde travlt med at fortælle at de allerede var brugt.

Men politiet lod sig ikke afskrække af e brugte bind, måske havde de oplevet værre ting I deres professionelle liv, og Ganske rigtigt var der noget ravruskende galt med moderen Khun Janjira opførsel.

Bindene indeholdt 2.000 amfetamin piller.

Og så kom forklaringen, triviel og trist som den var:

Khun Janjiras mand, og hendes børns mor, var allerede I fængsel. Rigets fattedes penge. Mere indviklet var det ikke.

Så da jobbet med at smugle de 2.000 piller over på Phuket fra fastlandet dukkede op, sagde hun ja uden tøven. Det ville hjælpe hende med at klare livet med de tre børn.

Tilbage var børnene. Med bade en far og en mor bag tremmer, bad politiet kvindens familie om at hente børnene fra skole.

Khun Chamaiporn, som kørte motorcyklen, nægtede at kende noget til, at Khun Janjira hentede amfetamin, på den korte tur over til fastlandet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar