Populære indlæg

søndag den 3. februar 2013

25 ulovlige resorts i Nationalpark beslaglagt - igen


2012-04-20
I en serie af razziaer siden tirsdag, har den thailandske skovstyrelse beslaglagt mindst 25 feriesteder i Nakhon Ratchasima´s Nationalparken Thap Lan. 

Et af de beslaglagte resorts dækker et område på cirka 10.000 m2 (7,5 RAI). De beslaglagte hoteller og gæstehuse er bygget ulovligt. 25 kan lyde af mange, men den thailandske skovstyrelse har faktisk kig på yderligere 118 etablissementer, som alle betegnes som ulovlige, skriver The Nation.

Razziaerne blev gennemført efter at der var gået "lavsæson" i området. Da der sidst blev grebet ind over for ulovlige forretninger i .Nationalparken Thap Lan, reagerede ejerne meget voldsomt.

Der var ganske enkelt flere penge på spil.

The Nation forklarer ikke, hvad der skete sidst der blev grebet ind, og avisen forsøger heller ikke at konfrontere de ansvarlige myndigheder med det faktum, at mere end 130 hoteller og lignende, blev bygget i Nationalparken, uden at noget stoppede projekterne.

Det forholdskorrupte Thailand har tradition for, at mennesker med magt, toppolitikere og højtstående militærpersoner, bygger hvor det passer dem. Uden at betale under bordet.

Så billigt er alle som har bygget turistforretninger i nationalparken, nok ikke sluppet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar