Populære indlæg

søndag den 3. februar 2013

Dansk netsvindler anholdt i Thailand


2012-01-22 
Den berygtede Internet-svindler Michael Larsen, 50, som fra sin bopæl i Thailand har svindlet snesevis af danskere, er endelig blevet anholdt, og sendt tilbage til Danmark, hvor et sæt håndjern ventede på manden. 

Håndjernene klappede om danskerens håndled for nogle dage siden, efter at DR havde vist programmet Bag Facaden”, hvor svindleren havde medvirket.

Michael Larsens speciale bestod i at sætte ting, som han slet ikke havde, til salg på Internettet. Når interesserede danskere henvendte sig, overtalte han mange til at sende på forhånd.

Varen som nu var helt eller delvist betalt, dukkede aldrig op. Når folk klagede over at de ikke havde fået det, som de reelt havde betalt for, truede han dem med at skære fingerene af dem, sende Hells Angels folk ud for at gøre livet besværligt for dem, eksempelvis ved at slå dem til lirekassemænd/ kvinder.

Han har også truet flere af DRs medarbejdere på livet.

Den brutale svindler blev først anholdt af det thailandske politi, for derefter at blive sendt med det første fly til Danmark, hvor han blev anholdt i lufthavnen.

Michael Larsen gjorde sig selv verdensberømt i Danmark, da han medvirkede i DR-programmet "Bag facaden" den 5. januar. Programmet afslørede mandens svindel på nettet, og ikke mindst hans metoder til at lukke munden på folk.

Manden, som formodentlig har holdt til i Pattaya området, blev anholdt da han landede sidst i den forløbne uge.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar