Populære indlæg

mandag den 4. februar 2013

Dansker fundet død efter jordskælv


2012-04-17
Få minutter efter det andet jordskælv i Phuket på fire dage, fandt man en dansk turist på en resort på Hasip Pee Road i Patong. Det formodes at han pådrog sig kvæstelser da han onsdag flygtede fra det første af to jordskælv på en motorcykel. 

Det var en ansat på hotellet, Khun Sommit Suka, 38, som fandt den 46 årige dansker død på gulvet i hans værelse cirka klokken 17.00, det var på det tidspunkt turister endnu en gang flygtede ud af Patong.

Den danske mand blev sidst set efter det første jordskælv onsdag i sidste uge. Han kørte væk på en motorcykle, og ingen så ham da han kom tilbage på hans værelse.

Personale på den resort hvor liget af danskeren blev fundet, siger at han kørte galt på sin motorcykel, da han flygtede fra det første jordskælv som fandt sted onsdag i sidste uge.

Politiet i Phuket siger til PhuketWan, at manden blev rådet til at opsøge læger på et hospital, uden at han dog i følge politiet fulgte rådet.

Da man fandt den døde danske turist på hans værelse, var der ingen tegn på vold, og alle mandens værdier var stadig på værelset.

Den danske tursit navn tilbageholdes indtil familien i Danmark er underrettet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar