Populære indlæg

søndag den 3. februar 2013

Schmeichel scorer kassen i Malaysia og Singapore


2012-03-28 
Peter Schmeichel har sat sit underskrift på en særdeles lukrativ kontrakt. The Great Dane skal skabe goodwill for den asiatiske megakoncern Courts. 

Derved har Peter forsikret sig selv mod en tvungen tur til den nærmeste arbejdsformidling, når hans tid som vært hos Viasat er overstået om en lille måneds tid.

Hvis man skal tro hans agent Mads Frederiksen fra F-Reklame, har den danske målmandslegende faktisk mere travlt end nogensinde før. Forslag strømmer ind fra tv-selskaber over det meste af kloden. Og sådan har det været siden det blev kendt, at Schmeichel stopper som vært for CL på 3+.

Det samme gælder tilbud om at reklamere eller skabe PR, og senest har Peter Schmeichel sat sin signatur på en guldrandet kontrakt med det asiatiske selskab Courts, som sælger alt fra møbler til elektronik.

Peter Schmeichel er udnævnt til at være ambassadør hos Courts i Singapore og Malaysia, og ifølge sporten.dk løber kontrakten op i adskillige mio. kr.

Ifølge hans agent er det en fornuftig kontrakt, han sætter dog ikke konkrete tal på kontraktens værdi.

Den asiatiske koncern brugte i 2011 Pelé og Eric Cantona til samme opgave som Peter Schmeichel nu er hyret til. Nemlig at være dyrtbetalte men uvurderlige reklamesøjler.

Aftalen er som en start tegnet for ét år. Derefter tages der beslutning om, hvad der videre skal ske.

Peter Schmeichel´s nye samarbejdspartner er langt fra ny i fodboldverdenen. Courts ejer allerede Courts Young Lions, som er en fodboldklub i Singapore. Som en del af kontrakten skal den danske fodboldlegende give klubbens spillere gode råd.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar