Populære indlæg

tirsdag den 26. februar 2013

Sexsturist dør af sovemidicin

Arkiv: Erotik kan også være farligt. Tre turister fra Bangladesh holdt fri fra deres Rotary Kongres i Bangkok, og hyrede en thailandsk kvinde til at underholde dem på deres værelse. Deres værdier forsvandt, det samme gjorde kvinden, men én af hendes kunder, Mr. Mizanur Rahman, 54, døde, mens to andre blev fundet bevidstløse.

Politiet i Pattaya er ikke i tvivl om, at thaikvinden serverede et livsfarligt mix af sovepiller og spiritus til de tre muslimske kunder.

De tre mænd blev fundet af deres turistguide, som var engageret til at skulle bringe dem tilbage til Bangkok efter en enkelt nat i syndernes by Pattaya.

Pengeskabet på de tre mænds værelse var brudt op, og deres værdier var væk. Personalet på hotellet, hvor de tre var rykket ind få timer før, indikerede at de havde taget en thaikvinde med op på deres værelse. Kvinden havde forladt hotellet få timer senere.

Kvinden mistænkes for først at have dopet de tre kunder, for derefter at have brudt pengeskabet op. Hun eftersøges nu, og politiet håber at de kan anholde hende, inden hun slår til igen.

I den forbindelse advarer politiet mod, at det faktisk kan være farligt at tage "ukendte" med op på ens hotelværelse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar