Populære indlæg

søndag den 3. februar 2013

Danske Narko Tina evakueret under uroligheder i Bali fængsel


2012-03-02

Danskeren Tina Rasmussen, som pt afsoner en dom på fem års fængsel af narkosmugling, var blandt de udenlandske fanger som blev evakueret, da der brød uroligheder ud i det balinesiske Kerobokan fængsel i Denpasar på Bali i Indonesien. 

Omkring 400 officerer fra balinesiske politikorps deltog i evakuering af den danske kvinde Tina Rasmussen, 37, marts måned sidste år 218 gram hash ind i Bali, hvor hun blev arresteret i Balis Ngurah Rai internationale lufthavn. 

Dommen for at rejse ind i Indonesien via Bali, med 218 gram hash skjult i mavesækken, blev fem års fængsel. Og det var under afsoningen af dommen, at der opstod uroligheder i Kerobokan fængslet blev de udenlandske fanger evakueret, inden de tog skade. 

I følge The Jakarta Post er Tina Rasmussen sund og rask, og hun fortsætter med afsone dommen på de fem år. Danskeren slap rimeligt let omkring turene til retssalen på Bali, sammenlignet med andre narkosmuglere i Bali. 

Ifølge udenlandske menneskerettigheds-organisationer, er der for tiden mindst 100 som venter på at deres dødsdom skal blive eksekveret. Mindst halvdelen af disse er udlændinge. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar