Populære indlæg

søndag den 3. februar 2013

Dansk netværk på ny dansk restaurant


2012-03-23

Cirka 70 gæster deltog da DanCham, også kaldet Thai Danish Chamber of Commerce, afviklede årets anden aften med netværk som eneste overliggende dagsorden. 

Arrangementet blev afviklet på den forholdsvis nye danske restaurant, Admirals Pub og restaurant. Stedet forpagtes af Bent Laasholdt og hans thai-hustru. Og de to var samtidigt sponsor for arrangementet, skriver DanCham på deres hjemmeside.

Der blev spist og drukket, så det var en fornøjelse.

Gæsterne begyndte aftenen i Admiralens hytte, men rykkede senere udendørs.

Blandt gæsterne var studerende fra Erhvervsakademiet Nord København, der er på et to ugers studietur i Thailand.

Sponsoren og ejeren af Admirals Pub og Restaurant holdt en kort velkomsttale, hvor han, bestemt ikke uden grund, glædede sig over at så mange havde fundet den nye restaurant, som er en del af Mermaid Hotel i Soi 29, som er plaveret et par minutters gang fra Sukhumwit Road i Bangkok.

Og fremmødte nød oplagt den aften, som i bund og grund var lavet for dem. Stemningen var så god, at selv effektive højtalere ikke formåede at drukne deltagernes latter og snak.

Det var tydeligt, at de fleste deltagerne virkelig havde en fantastisk tid, som den livlige snakker og griner effektivt overdøvede lyden af ??musik.

DanCham afvikler sin næste netværksaften den 25. april . Det er i skrivende stund stadig uklart hvor den finder sted. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar