Populære indlæg

mandag den 4. februar 2013

Den sjette franskmand dræbt på ét år


2012-07-25
En fransk mand er blevet skudt af fire mænd på motorcykler. Politiet har forhørt den myrdedes 20 årige eks. kæreste i forbindelse med drabet. 

En fransk statsborger, Franck Mathieu, 43, er blevet skuddræbt i Tuol Kork distriktet i Phnom Penh.

Den franske ambasssade gør i forbindelse med det seneste drab opmærksom på, at hele seks franske statsborgere er blevet dræbt i Cambodja det seneste år. Ingen af sagerne er opklaret.

Drabet fandt sted nær den afdødes hjem, da franskmanden cirka kl. 02 var på vej hjem på sin MC.

Politiet er opmærksom på, at der kan være tale om et trekantsdrama.

"Offeret blev skudt af ukendte angribere," siger politiofficer Synd Bunry til Phnom Penh Post.

Et enkelt skud ramte ramte i brystet, og selv om han blev kørt på hospitaalet døde han ret kort tid efter at han var blevet ramt.

Mathieu havde tidligere haft et skænderi med en yngre kvinde, Sok Veasna, som til politiet forklarede, at hun og den myrdede havde været kærester i syv måneder.

Ifølge Veasna´s forklaring, var hun smuttet i byen for at købe noget mad, klokken to om natten, og da hun kom tilbage lå hendes eks. kæreste død på asfalten udenfor hans hjem.

Kvinden har været tilbageholdt for afhøring.

Politiet har til pressen forklaret, Mathieu blev plyndret - hans motorcykel, mobiltelefon og 200 US $ i kontanter, var uberørte, og politiofficerer undersøger nu, om der reelt er tale om et trekantdrama.

En talskvinde for den franske ambassade, oplyser at den skuddræbte har boet i Cambodja i flere år.

I samme forbindelse fortæller talskvinden, at Mathieu er den sjette franske mand som er blevet myrdet indenfor det seneste år. Ingen af sagerne er blevet opklaret.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar