Populære indlæg

lørdag den 23. februar 2013

Cambodja / Sihanoukville: The Small Hotel- svensk ejet


Svenske Henrik har drevet Small Hotel i mange år, og det hører absolut til de bedre steder, hvis vi taler om mindre hoteller og eller gæstehuse. Og så er der en fortrinlig restaurant, og ikke mindst er Henrik selv der meget af tiden. Han driver Small Hotel sammen med sin Khmer hustru.

Beliggenheen er lidt akavet til og fra de fem strande, som Sihanoukville også består af. Men man har så midtbyen i gåafstand. Et smut til eller fra stranden koster virka to dollars med tuk tuk, det halve med en MC taxi, prisen kan variere lidt alt efter hvilken strand det og, og hvor sulten chaufføren er. Jeg er selv holdt op med at spørge, stikke bare de penge i hånden på chaufføren, som jeg fornemmer turen skal koste.

Ofte kan man bruge antallet af fastboende som bruger restaurant og miljø som kvalitetsmåler. Og det siger mig meget, at mindst hver anden gæst i restauranten er fastboende. Oftest en skandinav.

Priserne er lidt i overkanten, men igen, kvaliteten er i top, i forhold til prisen. Værelser omkring de 15 til 20 dollars, måske mere for de bedste værelser.

Placering: i selve byen, man kan gå ned ved en Caltex Tank, og så dreje til venstre.

The Small Hotel

Link til bedømmelser af The_Small_Hotel-Sihanoukville

Ingen kommentarer:

Send en kommentar