Populære indlæg

mandag den 28. juni 2010

Nakhon Sri Tammaret: Øksemord afslutter VM strid mellem ansat og boss

T/N: Da det hele bare blev for meget i et skænderi om, hvor gode brasilianerne var på det grønne tæppe under dette FIFA VM, fattede en bygningsarbejder som godt omkring skaftet til den nærmeste økse som han nu kunne, og hakkede sin egen chef til døde, skriver Phuket Gazette.

Venner og medarbejdere bragte den 42 årige entreprenør Khun Suwit Thongkhaha på hospitalet så hurtigt de kunne. Men det hele var til ingen verdens nytte. Manden var allerede død, da de nåede frem.

Da politiet ankom til gerningsstedet i Thung Song Distrikt, fandt de en stor plumage af blod, samt beviser på at der havde fundet et gigantisk drukorgie sted.

Entreprenørens ansatte fortale politiet, at fem ud af selskabets seks mænd havde drukket voldsom op til, og under en VM kamp hvor Brasilien var det ene af deltagerlandene.

Khun Suwit var en stor tilhænger af det brasilianske landshold, og hans påstod I sin brandert noget Ganske fornuftigt, skal det siges, at intet andet hold kunne matche Brasilien.

Men Khun Sithi Thongkhan, 55, er England fan. Så de to tog sig en kamp eller to. I den enorme fælles brandert, fjorde de hvad de kunne for ligesom at holde bolden i luften, som man nu siger.

Men Khun Suwit holdt på sit, og pludselig stormede Khun Sithi udenfor, og kom hurtigt tilbage med en stor økse, og ramte hans arbejdsgiver to gange i baghovedet. Kraniet stod i følge vidner pivåbent.

Derefter stak Khun Sithi halen mellem benede. Hans kammerater kunne i princippet ikke se ham, for bare sandal såler.

Og politiet skulle efter sigende stadig lede efter ham.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar